Groep

6 weekse training "Beter leren ademen"

Ervaar hoe je door verbeterde ademhaling je gezondheid bevordert, beter in balans blijft en meer energie krijgt.

Training: beter leren ademen"

Na het volgen van deze 6 weekse training weet je wat de kracht en invloed is van beter ademen, ervaar je meer ontspanning en weet jij beter om te gaan met uitdagingen in het dagelijks leven.

Je voelt je sterker, gezonder en prettiger.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor jou als je last hebt van stress, moeite hebt om je te ontspannen, je vermoeid voelt, concentratie problemen ervaart of slecht slaapt. Daarnaast is het ook zeker interessant voor jou als je wil investeren in je gezondheid, veerkracht en anders wil leren omgaan met lastige emoties.

Nog nooit waren er in Nederland zo veel mensen met een burnout en/of burnout klachten. In het dagelijks leven wordt er steeds meer van je verwacht, is het drukker dan ooit en komen er steeds meer prikkels. We zijn connected met alles en iedereen maar verliezen we soms niet het contact met onszelf? Hoe zorgen we er voor dat we in balans blijven en we een gezond energie management hanteren? Je ademhaling kan je anker zijn!

Wat leer je?

Bewuste en gerichte ademhaling is één van de meest directe manieren om de systemen in je lichaam (hartslag/bloedruk, immuunsysteem, hormonaal systeem en zenuwstelsel) te beïnvloeden. Ook heeft het effect op je gemoedstoestand (stemming, focus en zelfregulatie). Tijdens de training leer je welke effecten dit op jou persoonlijk heeft, hoe jij dit kan beïnvloeden en maak je een persoonlijk plan zodat je het geleerde duurzaam kan blijven inzetten. Neus ademhaling, hart ritme variabiliteit, zuurstof/CO2 balans en de invloed van mindset zijn onderwerpen waar we dieper op ingaan.
We gaan op een nuchtere, luchtige, informatieve en praktische manier aan de slag met de invloed van beter ademen.

Ervaar hoe je door verbeterde ademhaling je gezondheid bevordert, beter in balans blijft en meer energie krijgt.

Heb jij ook het gevoel dat er nog meer te winnen valt op het gebied van ademhaling en ben je benieuwd naar de inspirerende training?

Meld je aan via de knop!