Groepen

‘Mijn eerste ervaring met een ijs bad was in een wak in de Finse golf. Na de sauna tussen de ijsschotsen de zee in. Ik heb me nooit zo bruisend, energiek en wakker gevoeld als op dat moment. Een gevoel dat zo intens is moet wel goed voor je zijn’

De Wim Hof Methode

Bruisend, energiek en wakker! Dat gevoel is zo intens dat het wel goed voor je moet zijn. Jaren later werd dit bevestigd  toen ik in aanraking kwam met de ‘De Wim Hof Methode’. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die bestaat uit 3 componenten.

  • Ademhalingstechnieken
  • Koude training
  • Mindset & focus

Ademhalingstechnieken

De Wim Hof ademhalingstechnieken zijn al vaak wetenschappelijk onderzocht en bewezen effectief. Het traint diverse systemen in je lijf (zenuwstelsel, hormonale systeem, immuunsysteem) om in vorm en goed gebalanceerd te zijn.  De methode is zelfs in staat om invloed uit te oefenen op het eigen immuunsysteem.

Koude training & Focus

Koude training klinkt voor velen niet aantrekkelijk. Het is namelijk KOUD! Dat klopt, daarom gaat je lichaam ook hard aan het werk. Je lichaam gaat volledig in de aan-stand en je focus verscherpt.  Wanneer je focust en ontspant tijdens koude, train je je lichaam en geest om in controle te zijn in een stressvolle situatie.  Ademhaling en focus laten je ervaren dat je meer kan dan je denkt. Daarnaast geef je je cardio vasculaire systeem een goede work-out.

Reactie deelnemer: ‘Na de ademhalingsoefening voelde ik me enorm relaxt en ontspannen en ik had geen idee meer van tijd. Ik wist niet dat mijn lichaam dit in zich had.’

 

Positieve effecten van de Wim Hof methode zelf ervaren?

Voel de energie stromen na de ademhalingsoefening én de kick van een ijsbad. In groepsverband van maximaal 12 personen leer en ervaar je de wetenschappelijk aangetoonde positieve effecten van de Wim Hof methode. Een ervaring waarvan velen zeggen: ‘Dit ga ik niet snel meer vergeten’. We zorgen voor een relaxte ontspannen sfeer, op een prachtige locatie waarbij er voldoende tijd is voor persoonlijke vragen. Koffie, thee en een lunch zijn inbegrepen.

Schrijf je in voor een Wim Hof Fundamentals workshop via button hieronder.

Trainingen, workshops & coaching

Wim Hof Fundamentals workshop 2021, zie Agenda voor de data en meld je aan.

Groepsaanbod op locatie is mogelijk.

 

Nu aanmelden Workshop Wim Hof Fundamentals